Blog

Opening Belgische parken

2020-06-05
 | 
YES! Het heeft even geduurd, maar de Belgische Oostappen parken gaan vanaf vrijdag 12 juni weer gefaseerd open (Nederlandse gasten zijn hier welkom vanaf 15 juni)! We vinden het ontzettend fijn om nu ook de Belgen weer te mogen verwelkomen op onze vakantieparken, waardoor ons motto 'vakantie voor iedereen' weer volledig tot z'n recht komt. De openingsdata van de Belgische vakantieparken wisselen per park, bekijk deze pagina daarom goed om te zien welke datum op jou van toepassing is. 
 
 
Ook is er extra goed nieuws voor de Belgische kampeerliefhebbers. Bij de opening van de Belgische vakantieparken kun je namelijk, anders dan momenteel in Nederland, direct gebruikmaken van de openbare sanitaire voorzieningen. Dit houdt in dat je in België vanaf 12 juni ook kunt kamperen zonder dat je zelfvoorzienend hoeft te zijn. In Nederland is dit, met de huidige maatregelen, mogelijk vanaf 1 juli. Lees hier nog even na welke uitwerkingen de huidige maatregelen hebben op de Oostappen Vakantieparken in Nederland en België. Hopelijk tot snel? De reserveringen voor de zomervakantie stromen al hard binnen. Wacht dus niet te lang met boeken van je zomervakantie!
 
 
 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!