Unieke horecavoorzieningen

Horeca

Geniet van het goede leven

In de grote overdekte centrumvoorziening is het heerlijk vertoeven bij de diverse horecagelegenheden. Zo kun je neerstrijken op het overdekte buitenterras met uitzicht over het buitenmeer. Een fijn plekje dat niet snel zal gaan vervelen! 

Wil je liever binnen zitten? Neem dan plaats bij het binnenrestaurant  naast het overdekte strandbad. Hier kun je een heerlijk hapje eten terwijl je je kinderen lekker ziet spetteren en spelen in het water. Tevens kun je binnen ook terecht bij de snackbar. Want geef toe, er is toch niets lekkerder dan een patatje na het zwemmen! Hier kun je trouwens ook diverse ijskoude waterijsjes scoren!

De horeca is vanaf 19 oktober gesloten t/m het einde van het seizoen (maandag 26 oktober). Er is wel een mogelijkheid om eten af te halen. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij de receptie en de horeca op het park.

 1. Pannenkoeken
 2. Pizza's
 3. Snackbar
 4. IJssalon
 5. Bar
 6. Terras
 7. Afhaalmaaltijden
 8. Eetcafé
 9. NIEUW IN 2019 Overdekt buitenterras met uitzicht buitenmeer en strandbad

Wist je dat?

 1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
 2. Bij ons altijd de beste prijzen
 3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
 4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!