Parkinformatie

In het Belgische Lommel geniet je heerlijk van de natuur. Midden in deze groene regio ligt Park Blauwe Meer, de mooie recreatieplas met zandstrand, de bossen en het beachhouse zorgen voor genoeg plezier voor het hele gezin. Sinds kort prijkt naast het meer ook een enorme unieke centrumvoorziening. Het overdekte zwembad en het grote avontuurlijke indoor strandbad zijn erg populair! Geniet van veel waterpret in en om de recreatieplas of ga er lekker op uit en bekijk de bezienswaardigheden en musea in de stad. 

Dit jaar (2020) is wegens COVID-19 niet ons vaste animatieteam aanwezig op het park, vanwege de veelal grote deelname aan activiteiten is besloten om dit jaar geen animatieactiviteiten te organiseren.

ENTREE GASTEN

Verblijf je niet op Park Blauwe Meer, maar wil je wel graag een dagje weg naar het park? Gasten betalen € 5,- per persoon om gebruik te maken van alle faciliteiten op Park Blauwe Meer.

Park Blauwe Meer is dit jaar geopend t/m 26 oktober. Dit is helaas eerder dan de voorgaand genoemde datum (9 november). Vanwege de extra maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie op 16 oktober, hebben wij moeten besluiten om onze vakantieparken in België eerder te sluiten.

 

Blauwe Meer

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!