Service & contact

Adres

Park Blauwe Meer
Kattenbos 169
3920 Lommel (België)
E-mail: receptie@blauwemeer.be

BTW BE 0446.019.262
RPR Hasselt

 Contactformulier

Afdeling Reserveren

Onze reserveringsafdeling is 7 dagen per week te bereiken op 0900-9677 (€0,90 per gesprek). Klik hier om de openingstijden te bekijken.

Heb je een parkspecifieke vraag? Neem dan direct contact op met Park Blauwe Meer. Kies optie 2 in het telefoonmenu om direct te worden doorverbonden met de receptie. Bel nu naar 0032 (0)11 54 45 23.

Park Blauwe Meer is dit jaar geopend t/m 26 oktober. Dit is helaas eerder dan de voorgaand genoemde datum (9 november). Vanwege de extra maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie op 16 oktober, hebben wij moeten besluiten om onze vakantieparken in België eerder te sluiten.

Bereikbaarheid 

Met de auto:

Vanuit Lommel Centrum: 

Vertrek in zuidelijke richting op de Stationsstraat/de N746 naar de Hoogstraat. Ga verder op de N746 (3,7 km) Sla linksaf (300 m). Flauwe bocht naar rechts (81 m). Je bent aangekomen op Park Blauwe Meer.

Met het openbaar vervoer:

Vanuit Lommel: Neem vanuit Station Lommel bus 58 Lommel, Beringer. Stap uit bij halte Kattenbos, Vakantiepark Blauwe Meer NV. Op ongeveer 400 meter vind je Park Blauwe Meer.

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Algemeen

Binnenkort mogen wij je welkom heten op Park Blauwe Meer (BE) en al voor jouw reis willen wij er alles aan doen om je een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis! 

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
Je dient vanuit huis jouw reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vul je de gegevens in van iedereen die mee gaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd
Vanaf 15:00 uur kun je de keycard voor jouw accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kun je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats 
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kunt je vooraf melden bij de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken. 

Meer dan één auto
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kunt je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om jouw auto op het park te plaatsen of dat je dit op de externe parkeerplaats dient te doen. 

Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kun je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kun je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Je medegasten en jij dienen deze te allen tijde bij je te dragen en op verzoek te tonen.

Tip
Kijk voor de meest gestelde vragen op www.mijnoostappen.nl en in het parkreglement. Daar tref je interessante en nuttige informatie aan met betrekking tot jouw verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl 

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!